Postani član golovec trails

uporaba poti je brezplačna, a te se ne zgradijo in vzdržujejo same

 Izberite, kako nas lahko podprete pri gradnji in izboljševanju poti ter organizaciji in izvedbi društvenih aktivnosti.  Vsa sredstva namenimo vzdrževanju poti, delovanju društva, organizaciji dogodkov in zagovorništvu gorskega kolesarstva v Ljubljani in Sloveniji. Le tako bodo poti, ki jih imate najraje, vedno v odličnem stanju.

Brezplačno PODARI 1 % DOHODNINE

1 % za Golovec, za traile, za društvo

Preko 1300 ur dela za urejene traile, več kot 500 udeležencev naših tečajev in vodenih tur, preko 100 otrok na naših treningih in kampih, dve veliki delovni akciji, čistilna akcija, izleti v tujino in po Sloveniji, sejem rabljene opreme in koles, naziv najboljše ekipe v SloEnduru, promocijska dirka spusta in so-organizacija MTB festivala.

To je le nekaj glavnih dosežkov našega leta 2023. Da bo 2024 takšno in še boljše, vas prosimo, da nas podprete.

To lahko storite tudi z nakazilom 1 % vaše dohodnine. Postopek je enostaven in vam vzame le 1 minuto. Nič vas ne bo stalo, 1 % se odšteje od obstoječe dohodnine.

0 K +
Mesečnih obiskovalcev
0 +
Članov in članic
0 +
Vrhunskih trailov

Članstvo

Na Golovcu redno kolesarite, udeležujete se naših aktivnosti, želite si, da bodo naše poti še naprej v tip-top stanju, radi bi spoznali družbo za kolesarjenje, pa tudi popusti naših sponzorjev vas mikajo. Če boste med prvih 300 boste prejeli tudi naše nove bidone ob včlanitvi. Članstvo v ŠD Golovec trails je na voljo vsem, mladim, mladim po srcu in starejšim.

35,00 

Zlata podpora

Izbira za vse, ki redno vozite po naših trailih in močno podpirate naš projekt razvoja trailov v Ljubljani.
Zlata podpora vam prinese članstvo v ŠD Golovec trails (vrednost 35 EUR), drugi del sredstev pa namenite kot donacijo društvu. V zahvalo prejmete tudi našo majico, bidon in prednostno mesto na vseh naših aktivnostih.

100,00 EUR

OBISK

Častite nam pivo. Podpora društvu za vse, ki naše traile obiščete redko. S tem ne postanete člani društva.

10,00 EUR

DONACIJA

Častite nam pivo in mogoče tudi pico ali pa novo orodje za vzdrževanje poti. Velikodušna podpora je vedno dobrodošla, donacije pa nam pomagajo financirati vse, kar počnemo na Golovcu. S tem ne postanete člani društva.  

UGODNOSTI

Za člane

Člani Golovec Trails imajo posebne ugodnosti pri naših sponzorjih.

2017

USTANOVITEV

Začetek delovanja ŠD Golovec trails in legalizacija poti.

2018

Prvi MTB event

Organizacija prve enduro tekme v Ljubljani.

2021

600+ članov

Več kot 620 članov podpre naše delo

2024

Hvala

Prepoznate naše dobro delo in se nam prvič ali ponovno pridružite tudi vi!

Zakaj nas

podpreti?

ŠD Golovec trails je neprofitno društvo v javnem interesu, ustanovljeno leta 2017, z namenom vzpodbujanja in organiziranja športno-rekreativnih dejavnosti ter urejanja gorskokolesarskih poti na ljubljanskem Golovcu. Vzdržujemo in širimo mrežo gorskokolesarskih poti za različne uporabnike poti, hkrati pa zagovarjamo gorsko kolesarjenje ter spodbujamo odgovorno in trajnostno rabo poti. Ustvarjamo priložnosti, da se lahko vsak priključi gorskokolesarski skupnosti Golovec trails, vsako leto organiziramo izjemne dirke, družabne dogodke in izobraževalne vsebine. Hvaležni smo, da delujemo na območju Mestne občine Ljubljane, ki omogoča naše delovanje.

Z nakazilom pripomorete k razvoju gorskokolesarskih poti na Golovcu in podpirate lokalno skupnost. Članarina vam prinese tudi unikaten Golovec trails bidon, ki ga prevzamete na naših dogodkih.
Člani društva imajo v vsaki sezoni možnost koriščenja številnih ugodnosti pri naših partnerjih, nakupu opreme in nekaterih storitvah. S pridružitvijo društvu nas podpirate pri razvoju gorskega kolesarstva v naši regiji, žpomagate pri organizaciji dogodkov, nam dodate močan glas pri lobiranju za kolesarstvo pri vseh vpletenih deležnikih in nenazadnje zagotavljate razvoj številnih poti na Golovcu za vas, vašo družino in vaše prijatelje. Hvala!

SLO 🇸🇮
Pomaknite se na vrh