Izjava o odgovornosti

OPOZORILO: Če se v društvo včlani mladoletna oseba do sedmega leta starosti ali oseba ki nima poslovne sposobnosti, podpiše pristopno izjavo njen zakoniti zastopnik. Za osebo med sedmim in petnajstim letom starosti, pa mora zakoniti zastopnik pred njenim vstopom podati pisno soglasje. Pri upravljanju društva sodelujejo preko svojih zakonitih zastopnikov ali skrbnikov. Mladoletne osebe in osebe brez poslovne sposobnosti imajo pravico voliti in glasovati, ne morejo pa biti izvoljeni v organe društva.
Mladoletni in osebe brez poslovne sposobnosti zgoraj omenjeno pristopno izjavo oziroma pisno soglasje oddajte osebno ali pošljite podpisano na e-mail: golovectrails@gmail.com

Član društva lahko postane vsak, ki se ukvarja s športom in rekreacijskimi dejavnostmi ali je kako drugače pri svojem delu povezan s tem področjem. Članstvo v društvu je prostovoljno. Član društva se zaveže, da bo deloval v skladu s statutom društva in plačal članarino.
Članstvo v društvo je prostovoljno. Pravno osebo v društvo zastopa pooblaščena oseba.
Statut društva lahko najdete na naslednji povezavi: https://drive.google.com/file/d/17q-jBfSo4oPCI5X-shkCsoWg-miCqjIa/view?usp=sharing

Omejitev odgovornosti
Športno društvo Golovec trails ureja in gradi gorsko kolesarske poti na zemljiščih z dovoljenji lastnikov. Kakršnokoli delo ali uporaba poti, ki ni v skladu z našim dogovorom je prepovedana. Društvo prav tako ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno škodo, poškodbe ali nesreče, ki se lahko zgodijo na območju ljubljanskega Golovca. Vsi uporabniki infrastrukturo in poti uporabljajo na lastno odgovornost.
Preberite celotno Izjavo o odgovornosti na: https://docs.google.com/document/d/1YzG0h0T1vlNQLhY8fwtR2UZi70zKzxb0fS_uH-wK0Ic/edit?usp=sharing

Dovoljenje za obveščanje
S 25. 5. 2018 je v državah EU stopa v veljavo Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Ta je prebivalcem EU omogočila nadzor nad osebnimi podatki ter poenotila in dvignila raven varstva osebnih podatkov. Podatki, ki jih bomo z Vašo potrditvijo zabeležili v bazo, so ime, priimek, telefonska številka, naslov in e-naslov. Prosimo Vas, da spodaj odkljukate da soglašate z obdelavo vaših osebnih podatkov za namen spletnega obveščanja o vsebinah, novostih in aktivnostih ŠD Golovec trails.
Kadar koli si lahko premislite tako, da pošljete sporočilo na golovectrails@gmail.com, ali kliknete “ODJAVA” v nogi vsakega obvestila, ki ga boste prejeli. Vse vaše podatke bomo uporabili z vsem spoštovanjem. S klikom spodaj se strinjate in potrjujete, da lahko uporabimo vaše podatke v skladu s temi pravili.

SLO 🇸🇮
Pomaknite se na vrh