Brezplačna tura

Med junijem in septembrom vas vabimo na petkovo brezplačno turo v zeleni prestolnici evrope. Tura se začne pri Hotelu Park v Ljubljani. Ponujamo tudi brezplačni najem koles in opreme. Vodniki bodo cenili vaš prostovoljni prispevek. Prijave na spletni strani.

Ostale ture

Med člani imamo izkušene licencirane vodnike gorskega kolesarstva, ki vam lahko pričarajo nepozabne dni na kolesu tudi na drugih koncih Ljubljane in Slovenije. Pošljite nam povpraševanje preko spletne strani in pripravili vam bomo ponudbo.

Najemi vodnika

Ste vedeli da je na Golovcu preko 15 poti primernih za gorsko kolesarski spust? Nihče ne pozna Golovca tako kot naši člani, zato priporočamo vsem agencijam, društvom in ostalim organizacijam da najamejo lokalnega vodnika. Zagotavljamo vam da boste presenečeni.

MTB šola

V sodelovanju z Mestno občino Ljubljana izvajamo brezplačne tečaje in vodene ture po Golovcu. Na tečajih se lahko spoznate s pravilnimi tehnikami gorskega kolesarjenja, ture pa so namenjene zabavi, spoznavanju poti in novih prijateljev. Prijave na spletni strani.