Aktivnosti

BREZPLAČNA REKREACIJA ZA ODRASLE

Rekreacija za vse, ki bi radi izboljšali svoje znanje na gorskem kolesu in se družili z drugim člani. Organiziramo in izvajamo osnovne tečaje, četrtkove klasike, torkove ture za punce, ture prilagojene električnim kolesom. Rekreacijo financira Mestna občina Ljubljana – program Ljubljana je šport.

MTB tečaji ZA ODRASLE

Gorskokolesarski tečaji za vse, ki bi radi dosegli hitrejši napredek, kolesarili varneje in hitreje. Za tiste, ki bo radi začeli pri osnovah in tudi tiste, ki bi radi le izpopolnili svojo tehniko za vožnjo po zahtevnejših terenih. Izbirate lahko med dnevnimi, mesečnimi, v manjši skupini ali privatnimi tečaji.

TEAMBUILDINGI

Na Golovcu ali drugje po Sloveniji za vas organiziramo zabaven dan na kolesih. Nič bolje ne poveže ekipe, ki se preizkusi v novih adrenalinskih aktivnostih. Program prilagodimo vašim željam in poskrbimo za dobro vzdušje in varnost. Primerni so za popolne začetnike in napredne kolesarje.

MTB šola za otroke

Celoletna gorskokolesarska šola za otroke od 8. leta starosti, ki poteka na Golovcu in drugih lokacijah enkrat ali dvakrat tedensko. Športna aktivnost v naravi je ena boljših dejavnosti za zdrav psihofizični razvoj otrok. Šola poteka pod budnim očesom naših usposobljenih trenerjev.

spoznaj naše

vodnike in trenerje

Tadej Tekavčič

David Ivartnik

Jure Žabjek

Iztok Slapnik

Matej Okorn

Nela Halilović

Jan Ostoldi

Ana Brancelj

Jure Vešligaj

Anže Petkovšek

Marko Poljak

Jure Kristanc

Alja Marič

Milan Mekiš

TEJA CERAR

SLO 🇸🇮
Pomaknite se na vrh