AKTIVNOSTI

Team Building

Želite vašo ekipo popeljati na nepozabno MTB avanturo? Zabavo ob »garanju« s krampom? Pridružite se nam in se za nekaj ur spremenite v prave gorske kolesarje ali pa trail builderje. Le s pravim timskim delom boste od aktivnosti odnesli največ…

Za vas organiziramo različne teambuilding naloge, poskrbimo za odlično opremo, izkušene vodnike, učitelje, animatorje, hrano, pijačo, namestitev in druge željene aktivnosti.

VRSTE TEAM BUILDINGOV

Ponujamo vam možnost izbire dveh team buildingov, katerih težavnost in vsebino prilagodimo vašim željam. Vaša naloga bo prekolesariti, urediti pot, tekmovati ali kako drugače dokazati vašo vrednost. 

Pri vseh aktivnostih vam obljubljamo obilo novega znanja, zabavo in večjo povezanost z vašimi sodelavci. Gre za izkušnje, ki jih ne boste pozabili.

– Gorsko kolesarski tečaj:
Po krajšem intenzivnem tečaju tehnik gorskega kolesarjenja sledi tura po poteh glede na vaš stil vožnje in izkušnje. Na poteh se lahko s pridobljenih znanjem nato tudi preizkusite v številnih zabavnih tekmovanjih. Aktivnost lahko zaključimo z vožnjo skozi staro mestno jedro, kjer si s koles ogledamo večino glavnih znamenitosti našega ljubljenega mesta. Ponujamo možnost izposoje koles (gorskih, polnovzmetenih, E-koles) in zaščitne opreme. Za ta team buidling je potrebna osnovna fizična pripravljenost udeležencev – sposobnost kolesarjenja vsaj 1 uro.

Trail building:
Edinstven team building, kjer pod nadzorom članov društva ŠD Golovec trails ustvarite svoj odsek gorsko kolesarske poti in ga na koncu tudi preizkusite. Aktivnost je primerna za skupine, ki jih ni strah prijeti za krampe in lopate. Zagotavljamo vam zabavno izkušnjo, s katero boste tudi pustili pozitiven odtis na lokalno okolje. Primerna je tudi za popolne začetnike v tem športu.

ZA PONUDBO PIŠITE NA INFO@GOLOVECTRAILS.COM