AKTIVNOSTI

Brezplačna rekreacija na golovec trails

 

Rekreacijo izvajamo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana – program Ljubljana je šport.

Od 10.10. in do konca oktobra se vse aktivnosti začnejo ob 16:30!!

Uvodni tečaji so namenjeni vsem polnoletnim rekreativnim gorskim kolesarjem, ki se s tem športom šele dobro spoznavate, bi radi napredovali v tehniki vožnje in spoznali novo družbo za kolesarjenje. Uvodni tečaji so priporočljiv tudi za vse, ki bi se radi udeležili “golovških klasik” ali drugih (naprednih) tečajev.

“Golovške klasike” ob četrtkih so zabavne vodene ture po nekaterih manj in bolj znanih poteh Golovca, namenjene druženju in rekreaciji. Za četrtkove ture so obvezne predhodne izkušnje z vožnjo po trailih najmanj modre-rdeče težavnosti (oz. obisk uvodnega tečaja). Čas izvedbe je 2-3h.

PMS ”punce mal shredamo” so ture izvedene od punc za punce, in namenjene tistim, ki bi rade spoznavale nove veščine in poti po Golovcu v ženski družbi.

E-ture so nove vodene ture namenjene vsem z električnimi gorskimi kolesi. Tudi tu so obvezne izkušnje z vožnjo po poteh/trailih najmanj modre-rdeče težavnosti (oz. obisk uvodnega tečaja).

Lahka tura pa je namenjena vsem rekreativnim gorskim kolesarjem, ki jih vožnja po trailih ne zanima, ampak se raje vozite po širših in lažjih poteh v dobri družbi. Tudi na ta način pa boste spoznali nekatere nove dele Golovca in slišali kakšno zanimvo zgodbo.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Udeležba na vseh tečajih in vodenih turah je brezplačna

  • Število mest je omejeno 
  • Za ture so obvezne predhodne izkušnje z vožnji po trailih najmanj modre težavnosti
  • Zbor je pri restavraciji Cmokač (Dolenjska cesta 242c). 
  • Več informacij na: info@golovectrails.com
  • Vsi podatki bodo uporabljeni le za obveščanje o izvedbi tečajev
  • V kolikor prijavo opravite, ta velja. Potrdil o prijavi ne pošiljamo!