Prvi otroški MTB vikend 2024

5. in 6. julij 2024

6. in 7. JULIJ 2024
PETEK IN SOBOTA
, vsak dan med 9:00 in 18:00

ŠD Golovec trails vabi vse otroke od 6. do 16. leta starosti na prvi MTB kamp na Golovcu, kjer se bodo na zabaven način spoznali s pravilnimi in varnimi tehnikami vožnje gorskega kolesa ter se pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev preizkusili v spustu prek korenin, dvignjenih zavojev in drugih ovir. Zagotovo izkušnja, ki je vaši otroci ne bodo pozabili.

Kaj bomo počeli?

Kamp je sestavljen iz praktičnih in teoretičnih lekcij vožnje gorskega kolesa, spoznavanja z nastavitvami kolesa, odpravljanjem osnovnih težav na kolesu, z obnašanjem v skupini, itd.. Na kampu bomo udeležence poučili o pravilnem odnosu kolesarjev do okolja, pohodnikov in drugih uporabnikov gozda. Na kampu bomo izvedli tudi številna zabavna tekmovanja, ki bodo popestrila naše druženje. Poskrbimo pa tudi za atraktivne fotografije vožnje vaših otrok.

Kaj pa če otroci različnih starosti in imajo različno predznanje vožnje s kolesom?

Udeležence že prvi dan razdelimo po skupinah glede na nivo znanja in starost,  tako da se lahko spoznajo s kolesarskimi elementi primernimi njihovemu predznanju. Kamp je primeren za čiste začetnike, kot tudi tiste, ki menijo da spuste po gorsko kolesarskih poteh že obvladajo.

Kaj potrebujejo otroci od opreme?

Obvezno sta izpravno kolo in čelada. Vsa ostala zaščitna oprema (rokavice, kolenčniki, …) je priporočljiva, ne pa nujna. Prosimo tudi, da ima vsak udeleženec manjši nahrbtnik, kamor lahko spravi vodo in malico. Priporočamo tudi rezervno majico in jakno v primeru slabega vremena.
V primeru, da nimate svojega gorskega kolesa nam pišite na info@golovectrails.com (možnost izposoje).

PRIJAVE TUKAJ. – 10% popust za člane ŠD Golovec trails in pa za prijave dveh ali več otrok hkrati!

SLO 🇸🇮
Pomaknite se na vrh